Bouwplaat DAF YA328.

De Prins Uitgeverij heeft in haar assortiment een bouwplaat van de DAF YA328 in schaal 1:30. Deze unieke bouwplaat bevat 125 onderdelen. De prijs van deze bouwplaat is € 16,95 (inclusief verzendkosten). Deze bouwplaat mag niet ontbreken bij de DAF YA328 liefhebber. Voor het bestellen van de bouwplaat of voor meer informatie kan u contact opnemen met De Prins Uitgeverij.
Nieuws Pagina
De nieuws pagina is er voor jullie, heb je iets te vertellen een nieuwtje of een tip laat het weten en ik plaats het op de site in deze pagina, laat desnoods weten hoe lang je het wil laten staan. Hou het wel netjes anders word het niet geplaatst. De blauw gekleurde teksten zijn links .
Groetjes Cees.
Voor wat nostalgie, oude foto's uit de woonplaats van Cees van de jaren 50 in de tijd dat ik er woonde.
Hallo Borelers, is het jullie bekend dat er een boek is verschenen die helemaal alleen over  de Dikke Daf YA328 gaat hieronder enkele foto's zoals het er uit ziet. Het is een prachtig boek geworden met 192 blz., veel foto's en de geschiedenis militaire "Dikke DAF's"
Ook een kort berichtje wat ik in een gastenboek hebt geschreven van een "dikke daf-site" staat er in! Zie hieronder.
Het is via het internet te bestellen, o.a. bij Bol.com of bij bruna en dan kun je het desgewenst bij een Bruna winkel bijj jou in de buurt ophalen of laten bezorgen.
Klik hier voor een bouwplaat aanvraag
De Vereniging Officieren Cavalerie (VOC)
Het Daschbord van de Dikke Daf YA328
Nostalgie uit de vroegere jaren van de geboorteplaats van Cees